Bedrijfsschade

Komt uw praktijk enige tijd stil te liggen door bijvoorbeeld brand, waterschade of diefstal? Met de bedrijfsschadeverzekering zijn de extra kosten om door te kunnen met uw praktijk verzekerd.

Wat is verzekerd?

Deze verzekering vergoedt de financiële schade die is veroorzaakt doordat uw praktijk enige tijd stil ligt na te zijn getroffen door een verzekerde calamiteit. De schade bestaat uit het verlies van nettowinst plus de doorlopende vaste lasten waar geen inkomsten meer tegenover staan. De premie is fiscaal aftrekbaar. Het verzekerd bedrag hangt mede af van de verzekerde uitkeringstermijn, die meestal 6 of 12 maanden bedraagt.

Het te verzekeren bedrag hangt af van uw jaarresultaat. Daarom dient u jaarlijks een accountantsverklaring te overleggen op basis waarvan het verzekerd bedrag kan worden aangepast.

In plaats van een volledige bedrijfsschadeverzekering kunt u ook kiezen voor een "extra kosten verzekering" waarbij een premier risque dekking geldt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze bedrijfsschadeverzekering en/of direct een offerte aanvragen? Bel met 0318-544 044 of vul ons contactformulier in.

Terug naar overzicht
Voordelen Sibbing Verzekeren
  • Snelle polisafgifte door eigen bedrijf
  • Deskundige en snelle schadeafwikkeling door eigen afdeling
  • Alle zaken worden direct binnen het eigen bedrijf geregeld
  • Dus korte lijnen en snelle afstemming van uw verzekeringszaken
Contact

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren.